top of page

Asamblea Distrito 2202, Zaragoza

31.03. – 01.04.2017

Del Rotary Club Mataró-Maresme asisten Anca Bonca, secretaria y presidenta nominada, y Sebastian Mehrle, presidente electo (en la foto: Sebastian Mehrle , a la izquierda, y Anca Bonca, a la derecha, acompañados de compañeros de otros clubs del distrito 2202, en medio)

38 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

ACTA DEL DIA 8 de Septembre de 2022 La reunió començarà a les 20:30h Lloc: Hotel Atenea Assitents: JosepMª Gil Mario Randazzo Pere Galbany Carles Alonso David Espina Fem la lectura i la aprobació de l

Una vegada més els Rotary units per afrontar un any que no se'ns presenta de la millor manera. Tot i així no dubtem que junts ho treurem TOT endavant. PARTICIPANTS Pere Galvany Josep Mª Gil Antonio ló

bottom of page